Wednesday, August 02, 2006

Hapu Kurgi Hooaeg


ma tegin eile kurki. ei, mitte purki. purki teevad kunstnikud, a ma olen lihtne mees ja ma tegin kurki. panin kurke ja soola ja suhkrut ja zelenit ja vett ning ohtralt küüslauku. minu ideaalis peakski marinaadis olema küüslauku rohkem kui kurki, sest kurk ajab maitse kudagi vesiseks, aga kõik mu naisinimesed pole piisavalt küüslaugufitseeritud maitseelundkonnaga. ehkki Andu räägib alati, et ISA on suhteline mõiste, hajutab siiski põgusalt minu isiklikke kahtlusi Laura menüü - ta varastab mu leivalt küüslaugutükke, lutsib tomatitest selle mõnusa seemnetega lödiosa välja, sööb ka praetud saepuru, peaasi kui seda ona kastetud ketšupisse ning eelistab sidruneid õunale.

naastes kurgi ja küüslaugu ideaalsele suhtele marinaadis, meenub paratamatult lugu juurviljakokteilist. seda tuleb teha nõnda, et võtad 1L viina ja 1L piirutust ja 1 herne. a hernest ei tohi kaua sees hoida, sest mudu tuleb jälk juurvilja maitse juurde. tehke proovi, kui ei usu!

yldse, ööd on siin mitteeritimustad, nagu võib näha juuresolevalt illustratsioonilt. foto kl23:35 25.07.06

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home